Herman tycker till!

Herman har testat Lilla Margreth och är mycket nöjd! Han har dessutom gjort sin mamma stolt efter att han klarar mer och mer för varje dag. Tjafs och bråk är ett minne blott och de hinner i tid till förskolan så gott som varje dag!

Lilla Margreth är pedagogisk inredning och i varje kit finner man åtta fina kort som illustrerar olika vardagssysslor som brukar kräva både tid och energi. Tvätta sig, gå på toaletten, klä på sig, fixa håret, äta frukost, borsta tänderna, plocka undan och ta på sig ytterkläderna. Korten hjälper till att skapa tydliga och roliga rutiner i vardagen där barnen får inspiration och hjälp att utveckla sina förmågor. Stressen i vardagen minskar och konflikterna blir färre, samtidigt som barnens självkänsla ökar!

Varje kort har sin egen lilla hjältefigur som är specialist på att göra olika saker. Illustrationerna är lätta för barnen att följa och som vuxen kan du skapa enkla instruktioner med utgångspunkt i bilderna. Tillsammans med barnen bestämmer du i vilken ordning rutinerna ska utföras för att det ska funka i er vardag!

Har ni en speciell produkt som ni vill att Herman tycker till om går det utmärkt att skicka ett mail till boka@skinandcare.se.