FRI KONSULTATION PÅ INSTAGRAM | 5.0 FANTASTISKT BRA (301 BETYG PÅ BOKA DIREKT)

Köpvillkor & integritetspolicy

LÄS MER OM RETURER

Skin&Care by Amanda AB 

Besöksadress
C/O Klippcenter
Barnarpsgatan 3
553 16 Jönköping

Företagsadress:
MELLANGATAN 26
563 32 Gränna
Jönköpings län

VAT-nr: SE559393449901
Org.nr: 559393-4499

I Skin and Cares Webshop köper du dina produkter genom vår Webbutik, alternativt genom att beställa varorna via e-post, telefon eller på plats. Du får alltid en orderbekräftelse via e-mail. För att handla i Skin and Cares Webshop måste du ha fyllt 18 år.

Frakt

Beroende på vad du köpt kommer vår kassa föreslå ett passande fraktalternativ till dig, baserat på storlek och vikt på det du köpt. 

Hämta direkt på vår salong i Jönköping

Du kan alltid även hämta din order direkt i vår salong på Barnarpsgatan 3 i Jönköping, fraktfritt givetvis. Då väljer du fraktalternativet “hämta i butik”  i kassan. När din order är redo att hämtas får du ett mail. Medtag legitimation. Våra öppettider är helgfria vardagar 8-18. Ditt paket finns hos oss i 14 dagar. Välkommen!

Leverans

Vi levererar produkterna med Postnord. Så fort paketet finns på plats på ditt uthämtningsställe skickas en avisering till dig så att du kan hämta ut ditt paket. Du måste ange mobilnummer vid beställningen för att kunna få en SMS-avisering när det är dags att hämta din order. Ditt paket ligger på utlämningsstället i högst 14 dagar.

Vid mindre försändelser skickas ditt paket direkt hem i din brevlåda. Går inte paketet ner i brevlådan kommer det en avisering så du hämtar det på ditt ombud.

Vid hemleverans finns det specifika instruktioner för det, vänligen läs mer under respektive fraktsätt ovan.

Undersök dina varor vid leverans

Som kund är det din skyldighet att kontrollera att leveransen stämmer överens med det du har beställt innan du bryter förpackningen på produkterna. Detta ska ske så fort du tagit emot beställningen, och är det något som är fel så behöver du kontakta oss så vi kan hjälpa dig med detta omgående. Om du har hanterat varan i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa att du fått rätt vara och att den är intakt har Skin and Care rätt att göra ett värdeminskningsavdrag på upp till 100 % av varans pris. Värdeminskningsavdraget bestäms i varje enskilt fall beroende på vilken typ av vara du köpt samt vilken värdeminskning som uppstått på grund av hanteringen. 

Leveranstid

Leveranstiden är normalt mellan 1-4 arbetsdagar, dock reserverar vi oss för eventuella förseningar vid stora kampanjer, högtider, julkalender och Black Friday. Om du vill veta mer om när dina varor kommer så är du välkommen att höra av dig via e-post eller telefon. Du som konsument har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening. Om dina varor mot förmodan blir försenade kontaktar vi dig.

Garanti

Garantier på varor lämnas av respektive tillverkare. Skin and care lämnar inga ytterligare garantier utöver den som har specificerats av tillverkaren.

Priser

De priser som anges i Skin and cares Webshop är inklusive moms. Momsen specificeras på din orderbekräftelse. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker. Vid eventuella kampanjer och erbjudanden gäller ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden om inget annat anges. Utbyte av promotiongåvor kan förekomma. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

Utlandsbeställningar

Vi levererar endast till privatpersoner och företag i Sverige vid beställningar gjorda på skinandcare.se. Om du befinner dig I ett annat land än Sverige, vänligen maila in din förfrågan på boka@skinandcare.se

Betalning

Att göra en beställning på skinandcare.se medför ett betalningsansvar för det du har beställt. Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout.

RETURER

Öppet köp och retur

Som kund har du rätt enligt distanshandelslagen att ångra ditt köp. Ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du har mottagit din beställning. Ta alltid kontakt med oss om du önskar att ångra ditt köp och innan dess att du returnerar varorna. Detta gäller även om du önskar att byta produkter.

Hur returnerar du?

Kontakta oss gällande byten, returer och reklamationer.Använd gärna förpackningen som produkten kom i för att returnera din vara. Har du redan hunnit slänga förpackningen? Se då till att packa varan i ett annat stabilt emballage, ex. en kartong, som gör att produkten och eventuellt den låda som produkten ligger är hel när den kommer tillbaka till oss, då det är en förutsättning för att vi ska kunna godkänna returen. Tänk på att vissa förvaderade köpekuvert kan vara för tunna för att hålla produkten intakt.

Dina varor ska återsändas till:

Skin&Care by Amanda
Barnarpsgatan 3
553 16 Jönköping

Återbetalning

När vi godkänt att produkt inklusive kartong och tillbehör är i godkänt skick betalar vi ut returen. Varan/varorna du returnerar måste vara oanvända och förpackningen obruten. Du ska skicka tillbaka varan/varorna så att de är hos oss senast 14 dagar efter att du meddelat oss att du vill ångra köpet. Du betalar själv returfrakten. Vi ansvarar inte för leveransen till oss från kund. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Vi återbetalar dig inom 14 dagar från det att du meddelat oss att du vill ångra din beställning, förutsatt att du på riktiga grunder har hävt ditt köp och varan/varorna är i godkänt skick.

Restnoterade varor

Om någon/några varor som du beställt inte skulle finnas på lager underrättar vi dig via e-post eller telefon om detta. Du kan då välja själv om du vill vänta på dessa varor, byta ut varorna till andra produkter eller avbeställa de restnoterade varorna helt.

Avbeställning

Om beställningen inte har skickats från oss så kan du avbeställa din order via mail.Om vi redan har hunnit skicka iväg varorna har du dock möjlighet att returnera oöppnade och oanvända varor. Du står själv för returfrakt.

Ingredienser & allergisk reaktion

På skinandcare.se har vi på de flesta märken utskrivna ingrediensförteckningar. Skin&Care tar inte ansvar för att dessa förteckningar är kompletta, eftersom leverantörer ibland uppdaterar och ändrar i formuleringarna utan att meddela oss så att vi kan ändra på hemsidan. Vissa märken listar endast huvudingredienserna och inte det fullständiga innehållet. Därför rekommenderar vi att du alltid utgår från ingrediensförteckningen som står listad på själva produktförpackningen. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du är minsta osäker på innehållet, eller om du vet att du är allergisk mot en viss ingrediens, så kan vi läsa på förpackningen åt dig och ge råd. Skin&Care tar inte ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller ett prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan användning/beställning. Skin&Care tar inte heller ansvar för allergiska reaktioner.

Reklamationer & tvister

Vänligen kontakta oss endast via mail för att göra en reklamation. Vid godkänd reklamation så mailar vi en retursedel till dig och återbetalar summan för din beställning inom 14 dagar från mottagandet. För att reklamationen ska bli godkänd måste din produkt/produkter vara väl emballerade, samt skickas i godkänt vadderat kuvert alternativt kartong. Tänk på att kontakta oss så snart du kan om du skulle upptäcka att något är fel med din vara.

Kontakta oss

Om du har någon fråga är du alltid välkommen att skriva, ringa eller e-posta dina frågor till oss, så hjälper vi dig gärna. Mailadressen är boka@skinandcare.se och telefonnumret är 036-3336600
Har du fakturafrågor, vänligen vänd dig till Klarna på 08-120 120 00 eller info@klarna.com.

Skin&Care by Amandas integritetspolicy för kunder

1. Vi värnar om din personliga integritet

Vi på Skin and care värnar om våra kunders personliga integritet och strävar efter att på bästa sätt skydda dina personuppgifter. Vi följer de lagar och regler som syftar till att skydda dig som kund och privatperson.

2. Ansvarig för hanteringen av dina personuppgifter

Skin&Care by Amanda AB (nedan kallad SCBA) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Organisationsnummer: 559393-4499, Adress: MELLANGATAN 26
563 32 Gränna, Jönköping.

3. När vi samlar in information och vad den kan bestå av

3.1 Vi samlar in information

 • Vid köp i vår fysiska butik eller webbshop
 • Vid behandling på vår salong
 • Vid hudanalyser och rådgivning
 • Vid kundserviceärenden

Vi samlar in den information som du lämnar när du

 • registrerar dig på vår webbplats
 • loggar in på ditt konto
 • gör ett köp
 • gör en bokning
 • gör vår Hudanalys
 • kontaktar oss

När du accepterar våra avtalsvillkor vid registrering accepterar du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy. Detta kan ske både fysiskt, via e‑post eller telefon eller genom att du kryssar i avtalsvillkoren vid registrering på webbplatsen.3.2 Den insamlade informationen kan inkludera

 • ditt namn, personnummer, e-postadress, telefonnummer, faktura- och leveransadress
 • information och bilder som du lämnat vid vår Hudanalys
 • information och bilder på hud, hår eller kropp som du lämnat vid kontakt med kundtjänsten, terapeut eller butikspersonal
 • IP-adress
 • resultat från marknadsföringsaktiviteter
 • resultat från omdömen och undersökningar

3.3 Vi begär samtycke för känsliga uppgifter. Uppgifter som rör hälsa och etniskt ursprung är känsliga personuppgifter i lagens mening. När du besöker vår webbplats eller vår salong, så samlar vi inte in känsliga uppgifter från dig utan att du har gett oss ditt samtycke.3.4 Hur SCBA använder ”kakor”En så kallad kaka, eller cookie som den också kallas, är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator. Kakor används för att ge besökaren tillgång till olika funktioner på webbplatsen. Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på besökarens dator och kakan har då ett utgångsdatum. Den används till exempel för funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte webbplatsen. När utgångsdatumet har passerats raderas kakan automatiskt när användaren återkommer till den webbplats som skapade den.Den andra typen av kakor kallas sessionskakor och saknar utgångsdatum. Den här typen av kakor lagras tillfälligt i användarens dators minne, och finns bara kvar under tiden då användaren är inne på en webbplats. Sessionskakor lagras alltså inte under en längre tid på användarens dator, utan försvinner när användaren stänger sin webbläsare.Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om att webbplatsen använder kakor samt om ändamålet med användningen av kakor. Skinandcare.se använder båda typerna av kakor till funktioner som att logga in och att lägga produkter i varukorgen. Skinandcare.se fungerar alltså inte korrekt utan kakor. Vårt ändamål med att använda kakor är att vår webbshop ska fungera så bra och smidigt som möjligt. Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar. Följ din webbläsares instruktioner (tillvägagångssättet varierar beroende på vilken webbläsare du har). Om du inte tillåter lagring av kakor innebär det dock att funktionaliteten på Skinandcare.se begränsas avsevärt. Vi rekommenderar därför att du tillåter kakor för att få en så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats och webbshop.

4. Vad vi använder informationen till

4.1 Vi använder dina personuppgifter

 • för att fastställa din identitet
 • för att hantera beställningar
 • för att behandla och tillhandahålla dina köp och bokningar
 • i kontakter för att granska din bokningsstatus eller information som ansluter till dina bokningar och köp
 • för att kunna ge dig bästa möjliga service i råd om produkter eller behandlingar
 • för att utforma produkt‑ och behandlingsalternativ för dig
 • för att analysera statistik och användarbeteenden kring våra produkter och tjänster
 • för att öka nyttan och upplevelsen av våra tjänster.
 • för att marknadsföra tjänster och produkter inklusive beteendemarknadsföring
 • för att skicka ut relevanta nyheter till dig

4.2 Vilka har tillgång till dina personuppgifter?Vi ser till att endast behörig personal har tillgång till dina personuppgifter. Vi ser också till att våra samarbetspartner och leverantörer behandlar dina personuppgifter enligt överenskommelse med oss.Vi använder oss av leverantörer och samarbetspartners för

 • affärssystem
 • betalningssystem
 • leveranser
 • marknadsföring
 • kontakter

Vi har upprättat personuppgiftsbiträdesavtal med våra leverantörer och samarbetspartner som kan ha tillgång till dina personuppgifter. Personuppgiftsbiträdesavtal är ett avtal som säkerhetsställer att biträdet

 • endast behandlar personuppgifterna enligt en dokumenterad instruktion
 • ser till att alla som behandlar uppgifterna har åtagit sig att behandla personuppgifterna med sekretess
 • upprätthåller en hög säkerhetsnivå

Personuppgifterna kan komma att överföras till tredjepartsland utanför EU/EES om någon av våra leverantörer eller samarbetspartner befinner sig där eller flyttar dit.

5. Skyddande av personuppgifter

Vi är måna om att skydda dina personuppgifter från att användas felaktigt. Vi ser till att våra säkerhetssystem är uppdaterade. Våra anställda har säkerhetsrutiner och säkerhetsregler som vi ser till att de följer. Vi ser också till att våra anställda är uppdaterade vad gäller lagar och regler.

6. Dina rättigheter

Du har rätt att när som helst få personuppgifter som inte behöver sparas på grund av rättslig förpliktelse raderade. Du kan även få dessa ändrade och få reda på vilka personuppgifter vi har om dig.Personuppgifterna sparas i 3 år efter avslutat inköp.När du accepterar våra avtalsvillkor vid registrering accepterar du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy. 

7. Frågor och Kontakt

Om du har frågor, kommentarer eller klagomål kring SCBAs behandling av personuppgifter, vänligen kontakta oss på vår e-postadress: boka@skinandcare.se.

1. Kreditkort – Du kan handla tryggt med svenska kort utställda av VISA eller Mastercard. Vi samarbetar med Klarna AB  som ser till att betalningen genomförs enkelt, smidigt och säkert. Kortköp är avgiftsfritt.

2. Direktbetalning från bank – Betala säkert direkt från din bank. I kassan väljer du bank och blir sedan skickad vidare till din banks inloggning. Där loggar du in med din säkerhetsdosa eller säkerhetskod och betalningen sker direkt från ditt konto. De banker som vi har avtal med är: Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank.

3. Faktura – Betalningsvillkoret är 14 dagar och det är gratis. Fakturan kommer på mail per automatik. Vid försenade betalningar tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr samt samt dröjsmålsränta med 8 % + referensräntan. Du kan kontrollera din fakturastatus på klarna.se eller i Klarnas app.

4. Klarna Konto – Delbetala från 50 kr/mån! Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

– Få alltid varan innan du betalar

– Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet

– Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

– Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura

– Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad

– En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp

– Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr (räntan är avdragsgill).

5. Klarna – Handla nu, betala sen. Nu kan du göra dina inköp i lugn och ro och betala först i slutet av nästa månad. Med Klarna kan du handla nu men betalar först i slutet av nästa månad till 0% ränta.

En uppläggningsavgift på 29 kr/köptillfälle tillkommer.

Effektivränta vid köp om 5000 kr, 29 kr i uppläggningsavgift, 0 % ränta och betalning efter 4 månader är 1,75%. Din totalkostnad blir 5029 kr. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att Klarna inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickad till dig.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00.

Länk till Klarnas Allmänna villkor.

Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

Länk till Klarnas cdn-hostade villkor.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.