FRI KONSULTATION PÅ INSTAGRAM | 5.0 FANTASTISKT BRA (301 BETYG PÅ BOKA DIREKT)

Renova RF

Renova Radiofrekvensbehandlingar är en säker och väl beprövad metod som används inom kirurgin sedan 75 år tillbaka och passar dig som vill ha synliga resultat redan efter första behandlingen. Huden blir både slätare och finare.

Renova Radiofrekvens är en mycket skön behandling för bl. a hudåtstramning som ger huden en ökad spänst och en härlig långvarig lyster. De aktiva ingredienserna som används under behandlingen slussas effektivt ner i huden och ger cellerna energi samtidigt som huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.

Renova Radiofrekvens ger snabba och synbara resultat och kan utföras året om samt på alla olika hudtyper och hudfärger. Behandlingen bygger på radiofrekvens som är en smärtfri och icke-kirurgisk metod.

Radiovågorna stimulerar kollaget i huden. Effekten blir en direkt synlig uppstramning av huden och ger även en långsiktig positiv effekt på slapp hud, rynkor- och fina linjer. Under de påföljande 2-6 månaderna bildas det nya och remodulerade kollagenfiber vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden.

Behandlingen görs oftast som en kur på 6-8 gånger för bästa resultat, men kan även göras som en singel behandling om man endast vill ha en uppfräschning.

Behandlingsområden

Hudföryngring (reducering av rynkor- och fina linjer)
Slapp hud
Reducering av dubbel haka
Mörka ringar och påsar under ögonen
Celluliter
Ökar kollagen- och elastinproduktionen
Lymfdränerar och ökar blodcirkulationen
Reparerar och återbyggas hudens hälsa på djupet

Renova Arbalase

Renova Microdermabrasion med röd laser är en säker och skonsam metod av hudslipning med vita microkristaller som varsamt slipar huden och tar fram underliggande hudvävnad genom att exfoliera hudens översta hudlager på ett kontrollerat sätt och avlägsnar gamla och döda hudceller. Behandlingen påskyndar cellförnyelsen, ger omedelbara och synliga resultat samtidigt som behandlingen ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna.

Renova microdermabrasion behandlar en lång rad hudproblem så som rynkor- och fina linjer, glåmig, uttorkad, solskadad och oelastisk hud. Vaccumfunktionen i behandlingen ger en ökad elasticitet och muskelspänning och skapar naturligt kollagen som hjälper huden att se fantastisk ut – helt utan kemiska ingredienser!

Direkt efter behandlingen blir huden sammetslen och får en fin lyster. Behandlingen reparerar solskador, minskar uppkomsten av rynkor- och fina linjer, torra fläckar, yttorrhet, ojämn hudton och djuprengör porer som i sin tur motverkar uppkomsten av acne och utslag.
Renovera microdermabrasion med röd laser kan med fördel kombinerad med en lättare kemisk peeling.

Behandlingsområden​

Åldersfläckar och svarta pormaskar.
Pigmentfläckar, t.ex. melasma och åldersfläckar.
Exfoliera huden, vilket resulterar i ett fräscht utseende.
Rynkor- och fina linjer
Förstorade porer.
Acne och acneärr

Renova HIFU

HIFU står för High Focused Ultrasound och Renova HIFU är en säker, icke-kirurgisk ultraljudsbehandling som motverkar effekterna åldrandet har på din hud.

Metoden stimulerar kroppens egen återskapande förmåga för att mjukt och gradvis lyfta huden vid ögonbrynen, under hakan, på halsen och släta ut linjer och rynkor.

Kan metoden ersätta ett ansiktslyft?

Renova HIFU når ner och behandlar samma djupt liggande hudlager som plastikkirurgi men metoden kan inte ersätta resultatet som uppnås vid ett kirurgiskt ansiktslyft.

Metoden är emellertid ett mycket bra alternativ, framförallt för dig som inte känner dig redo för ett kirurgiskt ingrepp eller för dig som vill förlänga effekten av ett sådant ingrepp

Hur stimulerar behandlingen produktionen av kollagen?

Renova HIFU slussar ner fokuserad ultraljudsenergi djupt i huden vid den mest optimala temperaturen för kollagenförnyelse. Behandlingen triggar igång en naturlig process som kallas neocollagenesis som producerar nytt, friskt kollagen som är hudens enskilt viktigaste beståndsdel för en ungdomligt stram och slät hud.

Renova HIFU kräver varken, krämer, fillers eller toxiner utan använder sig enbart av din egen kropps förmåga att skapa kollagen för att på så sätt ge naturliga och synliga resultat.

Hur fungerar Renova HIFU på kroppen?

Renova HIFU har visat sig vara mycket effektiv även mot fettdepåer och celluliter runt om på kroppen och kan därmed användas som en icke-kirurgisk kroppslyftsbehandling utan att det behövs någon tid för konvalescens.

Metoden kan behandla så vitt skilda områden som mage, rumpa, knän, överarmar och ben.

The ultrasound destroys fat cells which are then naturally released from the body through the bloodstream and lymphatic system.

Hur lång tid tar behandlingen?​

Behandlingstiden varierar beroende på vilket område som behandlas och din individuella behandlingsplan. Ansikte och hals tar normalt 60-90 minuter medan exempelvis en bröstbehandling tar 30 minuter.

Hur känns behandlingen?

Precis när ultraljudsenergin går ner i huden förekommer ofta en liten känsla som indikerar att kollagenproduktionen sätts igång. Känsligheten varierar från person till person men efteråt känns ingenting.

När kommer jag att se resultat och hur länge varar det?

Direkt efter din HIFU-behandling kan du se en del initiala effekter men det fullständiga resultat sker gradvis under 2-6 månader allteftersom din kropp på naturlig väg återskapar nytt kollagen. Eftersom kollagenproduktionen varierar från person till person kan det ta olika lång tid innan resultatet uppnås. Kollagenet bildas långt ner i huden och det är din personliga åldersprocess som styr hur lång tid det tar innan det syns på utsidan.

Hur många behandlingar kommer jag att behöva?

De flesta patienter behöver bara en behandling men beroende på hudens slapphet, den biologiska responsen på behandlingen och den individuella kollagenproduktionen kan en del patienter behöva ytterligare behandlingar.

Eftersom huden kontinuerligt fortsätter att åldras kan det även bli aktuellt med en uppföljande sk touch-up för att hålla jämna steg med kroppens naturliga åldrande genom att ytterligare strama upp huden och stimulera kollagenproduktionen.

Finns det några biverkningar?

Huden kan uppvisa viss rodnad direkt efter behandlingen men denna försvinner inom några timmar. En del patienter kan även uppleva en lätt svullnad, en pirrande känsla eller känslighet för beröring men det är också tillfälligt.

Mindre vanliga biverkningar är att det kan uppstå mindre blåmärken och en domnande känsla. Vissa kan emellertid få en viss rodnad som övergår i något som kan se ut som ett mycket lätt blåmärke. Detta är helt normalt och går över efter ett par dagar.

Jämfört med kirurgiska ingrepp och tex laserbehandling så är konsekvenserna minimala även om de positiva effekterna är likvärdiga.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.