FRI KONSULTATION PÅ INSTAGRAM | 5.0 FANTASTISKT BRA (301 BETYG PÅ BOKA DIREKT)

Returpolicy

RETURER

Öppet köp och retur

Som kund har du rätt enligt distanshandelslagen att ångra ditt köp. Ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du har mottagit din beställning. Ta alltid kontakt med oss om du önskar att ångra ditt köp och innan dess att du returnerar varorna. Detta gäller även om du önskar att byta produkter.

Hur returnerar du?

Kontakta oss gällande byten, returer och reklamationer.Använd gärna förpackningen som produkten kom i för att returnera din vara. Har du redan hunnit slänga förpackningen? Se då till att packa varan i ett annat stabilt emballage, ex. en kartong, som gör att produkten och eventuellt den låda som produkten ligger är hel när den kommer tillbaka till oss, då det är en förutsättning för att vi ska kunna godkänna returen. Tänk på att vissa förvaderade köpekuvert kan vara för tunna för att hålla produkten intakt.

Dina varor ska återsändas till:

Skin&Care by Amanda

C/O Klippcenter
Barnarpsgatan 3
553 16 Jönköping

Återbetalning

När vi godkänt att produkt inklusive kartong och tillbehör är i godkänt skick betalar vi ut returen. Varan/varorna du returnerar måste vara oanvända och förpackningen obruten. Du ska skicka tillbaka varan/varorna så att de är hos oss senast 14 dagar efter att du meddelat oss att du vill ångra köpet. Du betalar själv returfrakten. Vi ansvarar inte för leveransen till oss från kund. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Vi återbetalar dig inom 14 dagar från det att du meddelat oss att du vill ångra din beställning, förutsatt att du på riktiga grunder har hävt ditt köp och varan/varorna är i godkänt skick.

Skin&Care by Amanda AB
MELLANGATAN 26
563 32 Gränna
Jönköpings län

VAT-nr: SE559393449901
Org.nr: 559393-4499

Besöksadress
C/O Klippcenter
Barnarpsgatan 3
553 16 Jönköping

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.